Зараз майже всі українські зірки на 100% задоволені своєю зовнішністю та стилем, однак так було не завжди. Дивлячись на свої світлини у 20 річному віці дехто зі знаменитостей ледь спізнає себе на фото та не розуміє, як можна було так одягатися.

Так само вважає і співачка Анастасія Приходько. Зірка переконана, що зараз має набагато кращий смак та стиль, ніж це було у 20 чи 25 років, про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.

Анастасія Приходько, фото з особистого архіву

Анастасія Приходько вирішила переглянути, якою ж була у молодості й була шокована від побаченого. Особливо її вразила вага, тоді зірка важила 68 кілограмів, а зараз всього 50.

Анастасія Приходько, фото з особистого архіву

"Подивившись на ті світлини, я зрозуміла, як відбуваються метаморфози з людиною. Я була дуже гладка, мені це дуже не подобалося, я одягалася якось дуже дивно", - розповіла Приходько.

Оля Цибульська, фото з особистого архіву

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще
Співачка та телеведуча Оля Цибульська за свою кар'єру змінила чимало образів. Вона була й білявкою, й шатенкою й брюнеткою. Зірка постійно змінювала образи, бо вважає, що це додає іскри у стосунках з чоловіком. Однак, на фото себе 20-річної, Цибульська без посмішки дивитися не може.

Оля Цибульська, фото з особистого архіву

"Я взагалі не розумію, як мій Мусік мене полюбив. Руду і щокату, і чорну, і з стрілками, і кучеряву. Але це були пошуки себе, якби не та я, я б не стала тою, якою є сьогодні", - зізналася зірка.

Слава Камінська, фото з особистого архіву

Співачка Слава Камінська теж не може спокійно розглядати свої фото 20-річної. Зірка завжди надто сильно фарбувалася та мала тонкі брови, які точно не прикрашали зірку. Однак, вона переконана, що такий період був у житті кожної жінки, адже це було продиктовано тодішніми віяннями моди.

Слава Камінська, фото з особистого архіву

"Не треба боятися часу, мені, наприклад, він йде на користь, з'являються мізки, знаходиться мудрість і приходить розуміння, що перепалене червоне волосся ще нікого не робило гарнішою, власне, як і брови-ниточки або стрілки товщиною із палець", - зазначила Слава Камінська.

Нагадаємо, "кар'єристка" Оля Цибульська взяла на ручки свого улюбленого чоловіка: "Ми разом тут і зараз"

Раніше Знай.uа писав, що Анастасія Приходько розговорилася на "Співають всі": "Мене всі вважають злюкою...". Українська співачка розповіла, як до неї ставляться на популярному шоу.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров.