Відома українська співачка Яна Шамаєва, яка відома більше громадськості як Jerry Heil, святкує свій день народження. Дівчині виповнюється 26 років, і на честь цього вона записала яскравий кліп на нову пісню.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Там регулярно з'являються різні кадри з фотосесій, відпустки, або ж робочі матеріали, як зараз.

До свого Дня народження дівчина зняла кліп, і не в звичайній локації, а в Межигір'ї.

На цьому сюрпризи не закінчуються. Справа в тому, що в зйомках даного кліпу взяли участь чоловіки з "Холостячки". Там вони боролися за серце Ксенії Мішиної, а зараз різко переключилися всі на Jerry Heil. Ведучий шоу, Григорій Решетник також взяв участь у зйомках.

"З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МЕНЕ!!! Кліп #ЗДН вже скрізь! Як і трек🎈з сьогоднішнього дня у всіх прасках і тіктоках країни! 🔥 🐼 🎂 Буде окремий пост з вдячністю всій величезній кайфушній команді-ми це зробили! Зняли кліп в Межигір'ї🥳 а поки приймаю привітання і чекаю відгуків Після перегляду кліпу в YouTube❤️🐼" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil

У кліпі багато танців, а також самих танцюристів. Навіть знайшлося місце для Панди, яка для дівчини якийсь особливий символ.

У цей день дівчина приймає не тільки привітання з днем народження, але і з прем'єрою, адже, на роботу пішло багато зусиль і часу.

Нагадаємо, що Jerry Heil" злила " відверті фото Анни Трінчер, зірка TikTok помстилася

Раніше Знай писав, що Jerry Heil видерлася на дах в короткому топі і ковдрі, українці налякані

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil розповіла у скільки Дантесу обійшлися пісні її авторства.