Відома українська співачка, зіркова кума всенародного улюбленця Дзідзьо (Михайла Хоми) Оля Цибульська на відпочинку наважилася на шалений вчинок – проїхалася на американських гірках. Про це вона написала і розповіла в новій публікації на сторінці в соцмережі Instagram.

Для відпочинку Цибульська обрала турецький курорт Аланія, готель The Land Of Legends. Саме на території цього курорту і розташовано велетенські гірки.

«Як добре, що камери не пишуть звук. Сци, але роби. Ти б наважився/лась?», - підписала відео Цибульська. На опублікованих кадрах вона з подругою катається на атракціоні, час від часу перекидаючись донизу головою або ж на бік. Обличчя в обох жінок спантеличені і перелякані, проте неймовірно задоволені і щасливі.

«Наважилась би», «Боже, я б туди навіть не сіла», «О Боже, нізащо!», «Так, я з сином теж пару раз був. Ну, страшно звичайно. Але... все дрібниці в порівнянні з корабликом в Лавина молл», - зізнаються фанати співачки.

«Я б хотіла, але в цьому році були там з малим, не було на кого його лишити», «Була там, кілька разів з подругою проїхалися», - додають підписники куми Дзідзьо.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше повідомляли, кума Дзідзьо Оля Цибульська роздяглася до купальника посеред осені: "78 серпня".

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська ризикнула взяти в рот те, що не пробував кум Дзідзьо: "Загуляв...".

Знай.uа писав, голодна Оля Цибульська випросила у блогерки Даші Євтух відро картоплі: "Щоб закусити".