Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 530 тисяч осіб.

Цього разу Володимир поділився рідкісним і дуже зворушливим моментом зі своїм сином Еваном-Олександром, від колишньої дружини Олени Войченко, з якою прожив у шлюбі 12 років.

На кадрах щасливий батько показав, який подарунок йому підготував хлопчик у дитячому садку - милу листівку, на якій зображена чи то помаранчева качечка, чи то чоловіча краватка. Вийшло дуже зворушливо, і Остапчук оцінив старання і увагу улюбленого сина.

Скріншот з Insta Stories, Володимир Остапчук

Скріншот з Insta Stories, Володимир Остапчук

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Показати ще

Також Володимир на відео з явною прикрістю повідомив, що поки зустрічі з сином Еваном відбуваються саме в такому режимі, маючи на увазі рідкісні дні, коли вони разом проводять час. Телеведучий серйозно налаштований змінити це, і зізнається, що для батьків - це справжній біль.

Скріншот з Insta Stories, Володимир Остапчук

Раніше ми писали про те, що двічі одружений Володимир Остапчук навчив чоловіків спокушати жінок: "Потім їй буде соромно"

Нагадаємо, що Вова Остапчук "замолив гріхи" з двома черницями: Папа Римський позаздрить

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук зробив відверте зізнання на річницю, молода дружина в розгубленості: "Навіть не віриться"

Також портал Знай.uа писав, що сім'я Остапчуков святкує першу річницю: відверто про сварки, майбутніх дітей та ремонт у будинку