Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно живе в Європі, любить радувати шанувальників всілякими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 11 мільйонів чоловік.

Світлана розмістила шикарні знімки з відпочинку в Дубаї, де вона зовсім недавно, 18 жовтня, відзначала свій 39-й день народження.

У кадрі відома співачка позує на яхті в яскравому червоному бікіні і в білих шортах, які дуже вдало демонструють її довгі стрункі ніжки. На одному з фото Світлана також з'явилася в стильному чорному капелюшку. На задньому тлі відкривається розкішний вид на вечірній Дубай і на неймовірні хмарочоси. У підписі до фото Лобода коротко написала: "Захід".

Нова публікація зібрала велику кількість позитивних реакцій. У коментарях користувачі соцмережі закидали Світлану приємними компліментами.

Скріншот з коментарів, instagram.com/lobodaofficial/

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/lobodaofficial/

Скріншот з коментарів, instagram.com/lobodaofficial/

Раніше ми писали про те, що 39-річна Світлана Лобода довела, що вік всього лише цифра: "Ну вистачить бути такою красунею"

Нагадаємо, вогнедишники, акробати і навіть Монатік: Світлана Лобода у відвертому вбранні відгуляла 39-й день народження серед пісків Дубая

Як повідомляв Знай.uа, напівгола Світлана Лобода "зустріла" своє 39-річчя в ліжку - Анатолій Анатоліч тут як тут: "Будь завжди..."

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода відзначає свій 39-й день народження: 10 найефектніших образів білявої красуні