Всесвітньо відома співачка з Великобританії, Адель не так давно повернулася в світ шоу-бізнесу. Вона випустила першу за шість років пісню, готується до презентації альбому, а також дає безліч інтерв'ю.

Цього разу вона взяла участь у так званій вікторині від видання Vogue, і відповіла на 73 питання, які цікавлять громадськість. Вона не тільки на ролику відповіла на все, що запитав журналіст, але і показала свій будинок в Лос-Анджелесі. Вона зазначила, що намагалася оформити його в стилі додому з англійських сіл.

На ролику можна побачити, як дівчина за останній час покращала. Їй вдалося скинути зайву вагу, і трохи змінити свій імідж. На ролику, відповідаючи на питання, вона розвантажувала продукти з супермаркету, і там немає нічого шкідливого.

Жінка володіє фантастичним почуттям гумору, у неї в будинку навіть зберігається в рамці шматок використаної жуйки Селін Діон. Вона її фанатка, тому, це важливий трофей для артистки.

"Це моє найгордiше володіння" - розповіла співачка.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Не так давно вона розлучилася, і тому вирішила відразу зазначити, що в її особистому житті більше не буде проблем. Зараз вона знову щаслива у відносинах, але, період після розставання з батьком її дитини був дуже складним, що вилилося в Новий, дуже особистий альбом, де багато драми і трагедії.

До слова, про пісні. Виявляється, її 9-річний син Анджело ненавидів пісню Skyfall, яку вона написала під час вагітності. Як виявилося, малюк в животі не міг слухати високі ноти, і постійно штовхався.

Коли її запитали про найдивніше, що вона бачила на своїх концертах, Адель згадала, як "жінка середніх років випила занадто багато, знепритомніла і розлютилася".

Також, в самому інтерв'ю вона зазначила, що готова відправитися в тур, але пандемія заважає. Тому, вона закликала шанувальників по всьому світу носити маски, і не поширювати хворобу.

Нагадаємо, Адель схудла на 45 кілограмів і не приховує своїх секретів. Співачка розповіла, на що вона йде заради струнких форм.

Як повідомляв Знай.uа, Адель споює принца Гаррі за спиною у Меган? ЗМІ пролили світло на розлад у знаменитій парі. Співачка погано впливає на Королівського онука.

Знай.ua писав, розлученням не відбувся-Ані Лорак позбавила колишнього чоловіка мільйонного заробітку.