56-річна українська співачка Таїсія Повалій частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч чоловік.

Жінка багато років виступала в рядах найкрасивіших артисток і здавалося, що буде відбуватися максимально довго. Але вже зараз можна відзначити, що час все ж виявився владний над нею.

Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial

Зараз Таїсія виявилася гостею легендарного телепроекту "Позаочі", який повернули на каналі "Інтер" до свого 25-річчя. Ця передача дозволяє українцям по-іншому поглянути на зірок шоу-бізнесу і дізнатися, як вони поводяться в реальному житті.

"У найважчі часи Небеса дарують тобі зустрічі і Людей, які ніколи не дадуть тобі впасти, прірву! СЛАВА БОГУ за все!🙏🌞🌝🌈🌟🌍💫 СПАСИБІ ВСІМ, ХТО ПОРУЧ! ❤️🔥❤️🔥❤️🔥", - пише Таїсія Повалій у публікації з анонсом випуску, в якому вона взяла участь.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Таїсія Повалій, фото: Instagram

"Таєчка! Ви, звичайно, приголомшлива жінка! Сильна, мудра, з характером! Боєць! Вам нема перед ким каятися, і нема за що просити вибачення! А ось відстояти, захистити своє ім'я маєте повне право. Ми з вами!", "Взагалі це все з болем сприймається, тому що абсурдно позбавляти радості народ Слухати красивий голос, красиві пісні, заспівані щирою душею, люблячої людей і свою землю!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Таїсію Повалій "спалили" з обличчям без фільтрів: робила це зі Стасом Михайловим

Як повідомляв "Знай.ua", "перероблена" Таїсія Повалій скинула ще десяток років: Стас Михайлов "допоміг"

Знай.ua писав, Таїсію Повалій запідозрили в чаклунстві перед поїздкою в Україну - обличчя зовсім кам'яне