Відомий український артист, а також чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 640 тисяч чоловік.

У четвер, 21 жовтня 2021 року, на просторах платформи Youtube з'явилася нова музична композиція співака під назвою "Сумні танці". За добу кліп вже подивилися більше 80 тисяч разів, і зараз Володимир вирішив поговорити про команду, яка займалася цим матеріалом.

Володимир Дантес, фото: Instagram

"Виявляється, команда-кайф! Чим більше працюю з одними і тими ж людьми, тим більше відчуваю, як я себе почуваю, як розкриваються мої друзі (хтось із них був раніше колегами) і як вони кайфують від процесу", - написав Дантес у публікації.

Після цього він виділив чотирьох людей, які зробили в кліпі все, чого бажав Володимир. Він їх обожнює і відчуває, будучи єдиним організмом. Хтось одягнув персонажів з "Брудних танців" так, що Дантес випробував кайф.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

І наостанок хлопець подякував операторам, художникам, постановникам, людям, що займаються світлом, продюсерам і навіть господарочкам.

"Тому що, з тобою працювати одне задоволення❤️ і тому хочеться вкладатися на все💯 довіру і командна робота", "Не зовсім зрозуміла ідею кліпу, а пісня хороша", "Вова ти крутий🔥 пісня і кліп супер❤️ я рада що ти повернувся в музику😉", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дантес влаштував "сумні танці" без Дорофєєвої, але з молодою азіаткою: "Усвідомивши"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимира Дантеса застукали на непристойному занятті з телефоном: "Трохи від сорому не згорів"

Знай.ua писав, Володимир Дантес розповів, після чого Надя Дорофєєва погодилася вийти заміж: спорудив кільце "зі сміття"