Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яку всі знають з проекту "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя, навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Як відомо, Ольга знає все про те, як сучасній дівчині благородно поводитися в суспільстві. Також знаменитість є автором книги "Етикет. Школа пані Фреймут" в гумористичному стилі, де вона ділиться своїм досвідом і корисними порадами, попутно розповідаючи кумедні історії зі свого життя.

Телеведуча розміщує безліч роликів і постів на тему правильної поведінки серед людей і за столом. Цього разу Ольга у своєму Instagram розповіла, як потрібно пити один з найміцніших алкогольних напоїв - горілку. Свою "лекцію" телеведуча почала з опису того, як жахливо виглядає з боку жінка, що випила.

"Немає нічого гіршого, аніж п'яна жінка.А від горілки:Волочаться ноги.Псується дикція.Очі роздивляються ніс, навіть симпатична пані стає схожою на креветку", - написала Ольга.

Скріншот з Instagram Ольга Фреймут

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Виявилося, правил для розпивання популярного міцного напою чимало. Ольга провела справжній інструктаж для своїх фанатів, які дуже оцінили її старання і поділилися в коментарях своїм досвідом.

Скріншот з коментарів, instagram.com/freimutolia/

Скріншот з коментарів, instagram.com/freimutolia/

Нагадаємо, Оля Фреймут заступилася за свою доньку, яка показала середній палець людям: "Має право"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно

Також портал Знай.uа писав, що замужняя Ольга Фреймут показала вміле поводження відразу з двома: "Весь вечір"