Відома кондитер, переможниця і суддя шоу "МастерШеф" Ліза Глинська ще у 25 років могла стати мамою, але цього не сталося через помилку лікарів.
Про особисту трагедію Ліза Глинська розповіла в програмі "Життя відомих людей".
Переможниця "МастерШеф-2", а пізніше – суддя цього кулінарного проекту, Ліза Глинська зізналася, що через лікарську помилку втратила дитину під час пологів. На той момент дівчині було всього 25 років і вона мріяла стати мамою. Однак, акушерка, яка хотіла швидше здати свою зміну, давала Лізі таблетки, щоб та швидше народила.

Єлизавета Глинська, фото: Instagram


"Вже спілкуючись з гінекологами і розповідаючи про те, як це відбувалося, які таблетки мені давали, що кололи, що у мене внутрішня кровотеча відкрилося, і я рвала кров'ю під час переймів. Давали три таблетки, які потрібно давати 1 максимум, щоб викликати пологи. Коли мене довели напівмертву до пологів і дістали дитину щипцями і задуха пуповиною було і зробити нічого не можна", — розповіла дівчина.

Ранок після цих подій був одним з найгірших в її житті. Ліза Глинська намагалася дізнатися у лікарів чому так сталося, але вони не змогли нічого їй пояснити.

"Наступного ранку після трагедії лікарі толком не пояснили, що сталося. Вина повністю на них. Мені навіть документи донині не видали", - розповіла вона.

Єлизавета Глинська, фото: Instagram

Після того, що Лізі довелося пережити вона віддалилася від чоловіка, замкнулася в собі, а пізніше - зовсім пішла від нього. Лише кулінарія допомогла їй вийти з цього стану.

Зараз Глинська щаслива у відносинах з чоловіком, з яким знайома 20 років. Більше ніякими подробицями з особистого життя кондитер не поділилася.

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадавши, що улюблениця Ектора з "МастерШеф" Ліза Глинська розповіла, як Меріл Стріп надихнула стати кулінаром: "шлях був довгим, але неймовірним"

Також Знай повідомляв, що улюблениця Ектора з "МастерШеф" Ліза Глинська погодилася вискочити заміж за "незнайомця": "Не та рука"

Раніше Знай писав, що улюблениця Ектора з "МастерШеф" Ліза Глинська поділилася кращими рецептами для шашлику: "зі