Донька скандально відомого політика і претендента на крісло харківського мера Михайла Добкіна, Алла привітала свого синочка з Днем народження. Цього року йому виповнилося три роки.

Алла Добкіна досить активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram, тому дівчина намагається часто ділитися з підписниками новими фото відео або просто цікавими подробицями з особистого життя. Цього разу дівчина показала кілька фото зі своїм сином та привітала його з днем народження.

Фото зі сторінки Алли Добкіної

Алла Добкіна поділилася знімками, де позує тримаючи свого синочка на руках та нічно його обіймаючи. Також вона показала ще кілька фото з цієї фотосесії, продемонструвавши, як виріс її синочок.

Фото зі сторінки Алли Добкіної

"Цей хлопчик змінив моє життя 3 роки назад❤️❤️ спасибі, що вибрав нас🙏🏼 тільки будь найздоровішим, а я буду твоїм янголом охоронцем завжди🙏🏼", - так Алла Добкіна привітала свого синочка зі святом.

Користувачі мережі у коментарях долучилися до привітань та зазначили, що він дуже схожий на свого дідуся Михайла Добкіна.

"З іменинником 😘", "Копія дідуся 👏", "З Днем народження красивого хлопчика, нехай буде здоровим і щасливим ❤️ Копія дідусь Міша 🤗", "Мамина радість! З іменинником !!! 🎉", "С іменинником, моя дівчинко ! 🌹❤️ "," Батьки !!! З іменинником !!!!!! ", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Алла Добкіна без чоловіка здивувала фанатів: "Підходимо один одному...". Алла Добкіна показала нове фото

Раніше Знай писав, що напівгола дочка Добкіна проговорилася про сокровенне: "все віддала б...". Відносно недавно Алла почала сольну кар'єру, і активно ділиться успіхами з відданими фанатами.

Також Знай повідомляв, що Алла Добкіна без чоловіка здивувала фанатів: "підходимо один одному...".