Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить майже сто тисяч осіб, похвалився тим, що побув на мить пілотом легендарного літака «Мрія».

На знімку Святослав, який зовсім недавно вперше став батьком і назвав новонародженого сина на честь померлого батька – Іваном, сидить в кабіні Ан-225 «Мрія» на місці пілота. Руки він поклав на штурвал, на голові – пілотські навушники. Вакарчук посміхається і задоволено дивиться в камеру, на фотографа.

«На борту Мрії», - коротко підписав він опубліковане фото. Судячи з виразу обличчя, виконавець і композитор почувається дуже щасливим.

У коментарях прихильники вітають Вакарчука із здійсненням давніх бажань.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

«Мрія здійснилася! Круто!», «Вище неба, або просто на небі?», «Take me high, take me high my airplane», - зазначають підписники його сторінки в коментарях під знімком улюбленого співака.

«Дійсно керуєте, чи просто позуєте для фото?», - цікавляться інші фанати.

«Вчора було епічно!», - написала лідер гурту Go_A Катерина Павленко. Багато хто запідозрив, що йдеться про спільну роботу двох гуртів.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" поділився архівними кадрами з передової в День козацтва: "Бережи вас Бог"

Раніше Знай писав, Святослав Вакарчук показав свою "перемогу", і це не народження сина. 12 жовтня гурту Океан Ельзи виповнилося 27 років.
Як повідомляв портал Знай, розлучений Святослав Вакарчук знайшов "кохання" в Карпатах: "Затоптали б гори". Святослав Вакарчук піднявся на Говерлу