Українські телеглядачі можуть радіти, адже вже пройшла прем'єра нового епізоду другого сезону популярного шоу "Маска". Тут було багато сюрпризів - і мама Вєрки Сердючки з баяном на голові і запальний танець Дзідзьо з Олею Поляковою, яка була вся в золоті та з піднесеним настроєм.

Однак шанувальники зіркових журі Насті Каменських та Олега Винника помітили дуже пікантний момент. Справа в тому, що зірки вже нікого не соромляться і просто "обжимаються" під час ефіру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці шоу "Маска" в мережі Instagram.

Настя Каменських, скріншот: Instagram

"Гіпершоу МАСКА дарує справжні емоції! Зіркові детективи танцюють від радості і щастя тому, що грандіозне шоу повертається", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Таким чином в новому відео можна помітити багато чого. Так, Михайло Хома (Дзідзьо) і "Суперблондинка" Оля Полякова вийшли за стіл журі і почали пародіювати легендарний танець з культового кіно "Кримінальне чтиво" Квентіна Тарантіно, де герої Уми Турман і Джона Траволти буквально запалювали на танцполі.

Настя Каменських та Олег Винник, скріншот: Instagram

Далі - більше! Шанувальники помітили обійми Насті Каменських і Олега Винника. Такі обійми викликають у шанувальників багато питань, адже на обличчях зірок помітили багато емоцій.

Раніше повідомляли, Андрій Данилко влаштував мамі рознос прямо під час шоу "Маска": "Дура, ти з глузду з'їхала!".

Як повідомляв Знай.uа, українці побачили Потапа в котику на шоу "Маска": запалює з сексуальною самкою, поки Настя Каменських дивиться здалеку.

Знай.uа писав, Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо: вся в золоті і розкоші.