52-річна американська актриса Дженніфер Еністон зовсім не часто радує шанувальників якимись фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 38,1 мільйонів чоловік.

Жінка за свою кар'єру встигла знятися в таких стрічках, як "Брюс Всемогутній", "Розлучення по-американськи", "Мисливець за головами", "Ми - Міллери", "Нестерпні леді" і телесеріал "Друзі", який показували на екранах протягом цілих десяти років.

Дженніфер Еністон, фото: Instagram

Зараз Дженніфер поділилася з фанатами архівними фотографіями з різних зйомок, а ще запропонувала вибрати одну з усіх. Спочатку ці знімки з'явилися на сторінці її власного бренду LolaVie, який зовсім недавно презентував перший продукт — спрей для волосся для розплутування, зволоження і додання їм блиску.

На частині кадром Еністон постала зовсім молодою. Є й ті, що були взяті зі зйомок серіалу "Друзі", а є й ті, де актриса максимально увійшла в образ і розплакалася.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Рейчел завжди і назавжди😂", "Рейчел, звичайно❤️", "Не той сумний!😭😂", "Не змушуй нас вибирати😆", "1 - ідеальна картинка", "Вони всі такі хороші. Я згодна - важкий вибір. Я люблю номер 4", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, серіал "Ти", який обігнав "Гру в кальмара", продовжує набирати популярність: чим підкорив Ден Хамфрі з "Пліткарки"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "Ти" Пенн Беджлі розповів про трагедію в сім'ї: "Натхненне горем викидня"

Знай.ua писав, ляльку з "Гри в кальмара" поставили стежити за порушеннями в реальному житті: на "червоний" тепер не пройдеш