На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського боксера і телеведучого В'ячеслава Узєлкова, який зовсім недавно став учасником нового сезону телешоу "Одруження наосліп", з'явилася нова публікація.

Цього разу він поділився враженнями зі знімального майданчика популярного телешоу "Зважені та щасливі", тренером і співведучим якого він є. За словами Узелкова, цей сезон стане останнім в історії проекту.

"Цей сезон був останнім у моїх зйомках проекту "Зважені та щасливі". І, як сказав наш головний, щоб він був кращим. Він так і був кращим", - упевнений Узєлков.

На відео знімальна група намагається розбити традиційну тарілку на щастя, і вузликів заради сміху пропонує для цієї мети свою лису голову.

"Ти також був найкращий!!!", - захоплюються його шанувальники в коментарях під повідомленням про закриття улюбленого шоу.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"А як же наш сезон? Ти наш тренер. Красунчик!", - підтримують його колишні підопічні, які отримали шанси на нове життя завдяки проекту.

"Хлопці, комусь відомо, що стало з Оленою Александровою (фіналістки шостого сезону шоу)? Не видно її, тільки марафони", - запитують деякі.

Скрін, Instagram Узєлков

Нагадаємо, Марина Боржемська видала свій лайфак для підтягнутого тіла: так схуднути зможе кожна

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять