Всесвітньо відома акторка Анджеліна Джолі з'явилася на публіці разом зі своїми доньками. Її зовнішній вигляд підкорив шанувальників по всьому світу, і не втрималася навіть Донателла Версаче.

На сторінці дизайнера в соціальній мережі Instagram з'явилися кадри актриси в наряді, який спеціально був підготовлений для неї модним будинком Версаче.

Справа в тому, що днями в Римі відбулася прем'єра фільму "Вічні", в якому взяла участь сама Анджеліна Джолі.

На червоній доріжці вона з'явилася зі своїми дітьми. До столиці Італії вона приїхала з 13-річними Ноксом і Вів'єн, 16-річною Захаров, А також 15-річною Шайло, але, при цьому, на червоній доріжці помітили тільки двох.

Тепер перейдемо до вбрання, який був зроблений спеціально для актриси. Це сріблястий наряд Atelier Versace, який привертав на себе увагу кожного.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"Анджеліна Джолі - богиня в Versace на прем'єрі Вічних сьогодні в Римі ♥ ♥ ️ 🤍 @angelinajolie" - підписана публікація на сторінці Донателли Версаче.

Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube

Незвичайною деталлю образу стало волосся актриси. Це прямі Нарощені волосся, які викликали неоднозначну реакцію. Справа в тому, що було видно, що це не справжнє волосся, тому багатьох збентежив цей фактор.

Анджеліна Джолі в молодості

Нагадаємо, що прем'єра фільму "Вічні" відбудеться в Україні вже 4 листопада, і кожен бажаючий зможе подивитися цю картину з актрисою. Однак, лише в тому випадку, якщо не будуть введені додаткові обмеження, при яких в кінотеатри будуть пускати тільки вакцинованих, або ж по тесту.

Нагадаємо, губи Анджеліни Джолі і вуха Уїлла Сміта: зірки, які ненавидять в собі те, за що їх обожнюють мільйони

Як повідомляв Знай.ua, зневірена Анджеліна Джолі змінила зовнішність і схопилася за меч

Знай.ua писав, Анджеліна Джолі встала на захист пригноблених