Минулого тижня, в п'ятницю, 22 жовтня, 63-річний голлівудський актор Алек Болдуін випадково застрелив українку Галину Хатчінс на зйомках фільму "Iржа".

Жінка виступала в ролі оператора, коли чоловік використовував зброю, яка повинна була бути заряджена холостими патронами. З тих пір пройшло небагато часу, представники правоохоронних органів опублікували поліцейський звіт у цій справі, а на сайті Дональда Трампа-молодшого з'явилася моторошна футболка, вартістю 28 доларів.

Алек Болдуін, фото: Instagram

"Зброя не вбиває людей. Алек Болдуін вбиває людей", - йдеться на ній.

Справа в тому, що у Алека Болдуіна давня історія ворожнечі з Дональдом Трампом, адже він є переконаним прихильником демократичної партії і називав експрезидента США "соціопатом" і "психом", пародіюючи на постійній основі політика в шоу Saturday Night Live.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Алек Болдуін, фото: Instagram

Син 45-го президента активно виступає за вільне використання вогнепальної зброї, тоді як актор періодично заявляє про необхідність обмеження продажу такої в США.

Сайт сина Дональда Трампа - продаж футболок

Нагадаємо, Алеку Болдуіну в руки потрапила зброя з бойовими патронами: копи розкрили звіт після смерті Українки Галини Хатчінс

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік випадково застреленої Алеком Болдуіном оператора-українки Галини Гатчинс звернувся до світу: "Ми намагаємося..."

Знай.ua писав, Алек Болдуін не перший: самі гіркі помилки під час зйомок фільмів - від ударів до паралічу. Цього разу ми згадаємо найстрашніші трагедії і травми, які сталися під час кінозйомок.