Лариса Созаєва висловилася щодо стосунків з Віктором Павлика. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий музикант Віктор Павлік завжди був велелюбним чоловіком і був одружений чотири рази. Втретє музикант одружився з Ларисою Созаєвою, з якою разом танцювали і співали в ансамблі Філармонії міста Тернопіль.

Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik

Інформація про те, що Віктор Павлік розлучився зі своєю третьою дружиною з'явилася на початку літа 2019 року. Далі співак вразив усіх новиною про стосунки зі своїм концертним директором 25-річною Катериною Репяховою.

Колишня дружина артиста Лариса Созаєва вступала в конфлікт з Віктором Павликом через квартиру, кредит за яку продовжує виплачувати співак.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Квартиру Віктор Павлік з Репяховою хочуть продати, і частину грошей віддати колишній дружині, щоб вона пригледіла собі щось нове. На такі умови вона не згодна, і тепер вимагає, щоб їй купили квартиру за 150 тисяч доларів, але, таких грошей у сім'ї немає.

Однак в якийсь момент Лариса Созаєва підібрала і в соціальній мережі Instagram тепло відгукнулася про Віктора Павлика. Вона опублікувала відеокліп з девянстих "Лейла". Вона подякувала своєму чоловікові за подаровані роки.

я вдячна тобі за цей відрізок життя. Спасибі тобі за любов і за прекрасні моменти, подаровані один одному. Це цікавий був час, спільно прожитий в Туреччині, який назавжди залишився в цьому відео
, - повідомила вона.

Нагадаємо, екс-дружина Віктора Павлика показала кабінет колишнього в квартирі, з якої він її виганяє: "Пішов, але речі не забрав"

Як повідомляв " Знай.ua", Катерина Репяхова дістала "бруд" Віктора Павлика, щоб виправдати себе: "Мені плювали в обличчя"

Знай.ua писав, "Гарем" Віктора Павлика: що відомо про чотирьох дружин і дітей велелюбного музиканта