Григорій Решетник постала в новому оригінальному образі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

25 жовтня він опублікував пост в соціальній мережі, на якому постав у класичному костюмі джентльмена дев'ятнадцятого століття: з фраком і білих рукавичках. Незвичайність даного вбрання підкреслюють вуса Решетника. Ймовірно, телеведучий вирішив скласти конкуренцію Павлу Зіброву.

У підписі до фото він натякнув на те, що цей образ в рамках одного з проектів телеканалу СТБ.

СТБ представляє ... 🎥 Придумайте підпис, будь ласка 🙏
, - повідомив він.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Фолловери почали активно придумувати варіанти того, як можна підписати даний знімок. Багато варіантів виявилися вкрай кумедними.

СТБ не представляє звідки у тебе вуса 😂"; "СТБ представляє Григорія Решетника в головній ролі телесеріалу "Холостячка кріпосна"!!! )) "; "Керуючий фазендою в поміщика
, - зазначають вони.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"