Тепер уже всесвітньо відомий, неймовірно популярний Південнокорейський серіал, який знято в стилі гонки на виживання і трилера "Гра в кальмара" від компанії Netflix все таки продовжує набирати ще більше популярності і своїх "лампових" шанувальників. Актори, які виконали головні ролі, стають буквально світовими зірками.

Так, акторка Хо Ен Чон зіграла в "Грі в кальмара" дуже яскраву і пам'ятну роль дівчини-перебіжчиці з Північної Кореї на ім'я Канг Сае-Пек, у якої є навіть свій номер - 067. Після успішного дебюту в кіно, популярність дівчини в соціальних мережах зросла до мільйонних переглядів і лайків.

Цього разу акторка опублікувала в мережі Instagram серію нових знімків в білизні від відомого бренду Calvin Klein.

Публікація Хо Ен Чон, скріншот: Instagram

Цікаво, що Хо жидним чином не підписала серію знімків, їх цілих три. Шанувальники, які встигли поставити більше 7 мільйонів лайків за добу, побачили акторку в якості моделі. На акторці в різних знімках - різні наряди. Десь блузочка, а десь навіть нижня білизна. Так, не дивно, адже Хо дуже охоче позувала для фотографа в одній бавовняній майці з трусиками.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Показати ще

Публікація Хо Ен Чон, скріншот: Instagram

Публікація Хо Ен Чон, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що Південнокорейська знаменитість за короткий термін стала новим амбассадором відомого бренду Louis Vuitton. Також, наприкінці вересня дівчина вдало знялася для спортивного одягу Аdidas Originals.

Раніше повідомляли, Кім Чжу Рен з "Гри в кальмара" перетворилася на Джокера перед Хеллоуїном.

Як повідомляв Знай.uа, відправить в нокаут "Гру в кальмара"? Трейлер південнокорейського серіалу "Доктор Брейн" прикував тисячі фанатів.

Знай.uа писав, зірка серіалу "Ти" Пенн Беджлі розповів про трагедію в сім'ї: "Натхненне горем викидня".