Володимиро Дантес прийшов на нове шоу для того, щоб розповісти про те, як вони з Надею Дорофєєвою розподіляють сімейний бюджет, і яке у них відношення до грошей.

Про це стало відомо завдяки новому ролику на YouTube-каналі "ебаут", і сюжет називається "мої гроші". Там експерти і зіркові гості вирішили поговорити про те, як правильно вести сімейний бюджет, і хто повинен за це відповідати.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube

Коли вони познайомилися з Надею, Вова дізнався, що дівчина заробляє на 50 доларів більше, ніж він, і і його це сильно вдарило по самооцінці. Все тому що йому 23 роки, трохи зоряної хвороби, і ось понеслася.

Далі він почав шукати ще додатковий заробіток, щоб вирівняти цю різницю, при цьому сама Надя тривалий час не знала про те, скільки отримує Вова.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Дантес і Дорофєєва, фото з Instagram

"Ми купили путівки в Єгипет, це був якийсь 2012 рік, а у мене всього було 18 тисяч. Січень, у мене 18 тисяч, а 16 варто щоб поїхати в Єгипет. Я кажу, ну поїхали, я зароблю. Так ми і жили, гроші були для того, щоб їх витрачати" - розповідає Володимир Дантес.

У пари зараз загальний бюджет, і всі гроші вони витрачають разом з однієї так званої скриньки або банківського рахунку. При цьому, до слова, Володимир Дантес зазначає, що якби він їй не відкрив карту, то у неї її б і не було, так як Надя любить готівку.

"Я не знаю, скільки заробляє Надя" - продовжив чоловік. У їх парі чоловік відповідає за оплату комуналки, і так далі. Туди він Надю пускати не хоче, адже це досить складно.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.