Дарія Квіткова показала романтичні стосунки зі своїм чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей.

13 липня народила сина, якого назвали Лев, при цьому її чоловік "Холостяк" Микита Добринін брав участь як партнер в пологах.

Жінка регулярно ділиться з шанувальниками подробицями свого особистого життя. 26 жовтня Дарія Квіткова показала сімейну ідилію в місті Анталія.

Дівчина тримає в руках молоду дитину і цілується пристрасно зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Family
, - підписала вона свій пост.

Фолловери активно почали коментувати зворушливу картину.

Ого рука здається величезною 😂 😂 але фото красиве😍"; " ось це у Микити Лапка😮 🥰"; " 3/3 відразу🙌";" рука така велика"; " через пару місяців буде ревнощі😂
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Даша Квіткова розцвіла після примирення з Микитою Добриніним-майже, як на "Холостяку": "знайшов себе"

Раніше Знай повідомляв, що Даша Квіткова "переключилася" на іншого чоловіка після "розлучення" з Микитою Добриніним: "моє щастя"

Також Знай писав, що Даша Квіткова заговорила про розлучення з Микитою Добриніним: "почалася криза..."Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Instagram, Даша Квіткова опублікувала фотографії з Барселони і підняла тему розлучення після народження першої дитини.