Ані Лорак розкрила секрет свого нового альбому. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

Дуже довгий час Ані Лорак інтригувала своїх шанувальників у соціальних мережах, натякаючи на нові пісні та інетресні проекти. А 22 жовтня співачка презентувала нову ліричну пісню "він". Запис з синглом вийшла в тренди ютуба і зібрала більше півмільйона переглядів.

Даний сингл входить в новий альбом "Я жива", яку Ані Лорак хоче презентувати. 26 жовтня українська співачка розповіла шанувальникам про те, кому присвячений її альбом.

Мій новий альбом - про сильну і одночасно слабку, про ту, хто перемагає і переможена. Адже сила любові дарує нашій душі фарби, які дозволяють по-справжньому відчувати життя. Адже любити-значить жити❤️ яку пісню чекаєте?💋 #ЯЖИВА
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадавши, Адель схудла на 45 кілограмів і не приховує своїх секретів. Співачка розповіла, на що вона йде заради струнких форм.

Як повідомляв Знай.иа, Адель споює принца Гаррі за спиною у Меган? ЗМІ пролили світло на розлад у знаменитій парі. Співачка погано впливає на Королівського онука.

Знай.иа писав, розлученням не відбувся-Ані Лорак позбавила колишнього чоловіка мільйонного заробітку.