Юрій Горбунов показав зворушливу фотографію з сином Данилом. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона чоловік, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

Як відомо Катерина Осадча народила Юрію Горбунову другого сина 19 серпня. Іноді телеведучий показує щасливі моменти проведення часу з Данилом. 27 жовтня він показав фотографію після занять йогою.

Позаймався Данило з батьком йогою! Фото by @kosadcha #yoga #yogaforlife
, - повідомив він.

Під фото безліч коментарів. Також знімок зазначила Ольга Цибульська.

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Яке щастя ❤️
, - зазначила вона.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину