Відома українська артситка та кума Дзідзьо Оля Цибульська зізналася, що її порівняли з голлівудською актрисою Монікою Беллуччі.

Популярна співачка Оля Цибульська має чимало шанувальників, тому вона намагається частенько тішити їх новини фото, відео чи просто цікавими новими з професійного та творчого життя на своїй сторінці соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч осіб.
Цього разу зірка поділилася коротеньким відео, яке записала для прихильників у ліфті. Оля Цибульська зізналася, що сьогодні охоронець порівняв її з Монікою Беллуччі, що дуже її потішило.

Скріншот stories Олі Цибульської

Співачка хотіла заїсти поганий настрій, але після такого компліменту передумала. Тепер вона не буде їсти на ніч, щоб залишитися такою ж вродливою та стрункою.

Скріншот stories Олі Цибульської

"Хотіла наїстися з горя, а охоронець сказав, що я Моніка Беллуччі. Як Моніка Беллуччі може жерти? Моніка Беллуччі йде працювати", - іронічно зауважила Оля Цибульська.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська закупилася квітами, щоб не впасти у депресію: "Осіння шиза". Цибульська піддалася осінньому депресивному настрою і показала, як виходить з цього стану

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще
Також Знай писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська назвала себе "гімном": "я ще член не ношу". Оля Цибульська відповіла на запитання підписників

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжню Олю Цибульську застукали по любові з Віталієм Козловським: "більше подобається". Оля Цибульська попросила поради