Злата Огнєвіч викликала ревнощі в учасників шоу "Холостячка". Відповідне відео з'явилося на офіційній ютуб-сторінці проекту.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків нашої країни б'ються за серце української красуні. Вони запрошують її на побачення і проявляють свої почуття. Сама Огневич дарує бутоньєрки тим залицяльникам, які викликають у них більше симпатій. На даний момент вже п'ять учасників вибули.

27 жовтня з'явився тизер шоу, який говорить про конфліктну ситуацію в проекті. Жінка прокинулася разом з учасником проекту Максимом. Однак в якийсь момент в приміщення прийшли інші кандидати на серце Злати Огнєвіч, що спровокувало конфліктну ситуацію. Чоловіків також обурило, що Максим поклав впевнено руку на плече Златі.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Захотів вломити йому
, - повідомив Андрій Задворний, який був свідком даної ситуації.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину