Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 125 тисяч чоловік.

Сьогодні, 28 жовтня 2021 року, в Україні і десь в 30 країнах світу святкується День бабусь і дідусів, про що і розповів чоловік. Він розповів, що дідуся він не знав, але ось бабуся досі жива і радує його донині.

Слава Дьомін, фото: Instagram

"Я не знав свого дідуся. А ось бабуся зі мною все життя. І завдяки їй я багато чого домігся. Саме вона завжди підтримує і вірить в мене🙏 бабусі 90! Яківна, люблю💙", - пише Слава Дьомін в публікації.

Він постав разом з нею і сином в машині. Жінка сидить на передньому пасажирському сидінні, поки Слава робить селфі. Однак літня красуня дивиться не в камеру, а на онука добрими очима і з посмішкою на обличчі.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Слава Дьомін, instagram.com/spivayut_vsi

"Кайф! Здоров'я бабулечке🥰", "Здоров'я міцного бабусі❤️🙌", "Який ви багата людина, Слава!", "Боже, багато б віддала, щоб моя Яківна була з нами❤️ Скоро 8 років як бабусі немає😢 бережіть її, це величезне щастя!", "Це величезне щастя, коли наші рідні люди живі і здорові", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Дьомін порадив, як швидко порозумітися зі своєю дитиною: "Син - найкращий друг"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Дьомін розповів про жорстку сварку на "Співають всі" з Наташею Могилевською: відразу після "весілля"

Знай.ua писав, Слава Дьомін зізнався, як отримав козирне місце поруч з Наталією Могилевською на "Співають всі": "Може бути весілля"