Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою публіку яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 230 тисяч осіб.

Артист розмістив в Insta Stories кумедне відео з репетиції для шоу "Танці з зірками" і провів шанувальників за лаштунки, де відбувалося все найцікавіше. Костянтин зняв смішний момент зі своєю партнеркою Лізою Русиною в танцювальному залі.

Під час репетиції артист не упустив можливості трохи "познущатися" і залоскотав танцівницю, поки та була не в змозі йому відповісти. Дівчина стояла догори дригом і обхоплювала його талію ногами. При цьому, Ліза весело сміялася і просила Костянтина припинити, і той милостиво відпустив напарницю.

Скріншот з Insta Stories, Melovin

Скріншот з Insta Stories, Melovin

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу"

Нагадаємо, Melovin збирається в монастир після скандалу з Ілоною Гвоздьовою на "Танцях з зірками", фанати в сльозах: "Куди ми без тебе?"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin поскаржився на Ілону Гвоздьову після скандалу на "Танці з зірками": "Чекали її по 6 годин..."

Також портал Знай.uа писав, що Melovin показав, на що готовий піти заради перемоги на "Танці з зірками": "Шибениця для конкурентів". Співачку Alyona Alyonа зацікавила шибениця в гримерці артиста, але той пояснив її наявність.