Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч чоловік.

Зовсім недавно чоловік зміг на якийсь час стати пілотом легендарного літака Ан-225 "Мрія". Святослав вперше став батьком малюка, якого було вирішено назвати Іваном. А зараз Виконавець знову опинився на Донбасі, щоб побувати поруч з українськими військовослужбовцями і влаштувати їм невеликий, але безкоштовний концерт.

Скрін, Instagram Вакарчук

"Сьогодні знову був на сході, у наших. Цього разу у воїнів 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Дуже зворушлива вийшла зустріч. Ще раз, спасибі вам, хлопці! Концерт теж, звичайно, був", - написав він у публікації.

Всі фотографії — селфи. На двох з них, за спиною Святослава знаходяться десятки воїнів ЗСУ. І лише на останньому - тільки чотири герої України.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Скрін, Instagram Вакарчук

"Святослав, Ви прекрасний!", "Святослав, ви людина, поцілована Богом", "Спасибі героям!", "Герої!", "💙💛❤️", "🙏", "🔥🔥🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Вакарчук)

Нагадаємо, Святослава Вакарчука запідозрили в таємних зв'язках з лідером групи Go_A Катериною Павленко: "Епічно!"

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук закохав у себе пристрасну українку-навіть син не став на заваді: "Розриваюся між тобою і чоловіком"

Знай.ua писав, Олена Кравець, Дзідзьо, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов "зустрілися" заради воїнів ЗСУ: "Нагадує про борг"