Відомий український співак Олег Винник поділився кадрами з залаштунків популярного шоу "Маска". Артист навіть приміряв одну з масок на себе.

Олег Винник має чимало шанувальників, тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 960 тисяч осіб.
Цього разу Олег Винник вирішив поділитися кадрами з залаштунків зйомок популярного шоу "Маска", яке йде на телеканалі Україна. Артист зробив фото, де приміряв на себе блискучу маску вовка. Співак іронічно зазначив, що так він увімкнув режим таємничості аби зустріти нових учасників шоу.

Олег Винник, фото з instagram

" Режим максимальної таємничості 😉🦹🏼‍♀️ Все заради того, аби зустріти нових персонажів гіпершоу", - так Олег Винник підписав опубліковане фото.

Користувачам мережі припало до душі фото Олега Винника в образі вовка, тому вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів.

"Чекаємо з нетерпінням❤️", "Я Вас впізнаю в будь-якій масці 😋 і навіть в масці Вовка 🐺 💯", "Вже готова розкривати секрети разом з Вами😎❤", "Який кіт 😍😍😍❤️", "Найкращий детектив шоу !. Люблю Вас ❤️. І я Вас впізнаю під будь-якою маскою))). Прекрасний ❤️😍", "Маска вовка готова для вовчиць на вечір"- зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "Неоціненно". Відомий співак і зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти

Як повідомляв портал "Знай.ua", щасливий Олег Винник повідомив про поповнення в сім'ї: "Дуже схожі". Олег Винник повідомив радісну новину

Також "Знай.ua" писав, Олег Винник зізнався, як потрапив на нудистський пляж після випитого пива: "Якби побачив хтось...".