Пройшов вже цілий тиждень з того моменту, як 63-річний голлівудський актор Алек Болдуін скоїв випадкове вбивство на зйомках фільму "Iржа".

Постраждалою виступила Українка Галина Хатчінс. З 22 жовтня триває поліцейське розслідування, якось вже був опублікований звіт у цій справі, правоохоронці дізналися, що зброя була з бойовими патронами, а ще син Дональда Трампа влаштував нелюдський розпродаж футболок з написом "Алек Болдуін вбиває людей".

Алек і Стівен Болдуін, фото: Instagram

З того моменту актор лише одного разу, в текстовій формі озвучив фанатам новину, що продовжує тримати зв'язок з чоловіком і сином загиблої. Але ситуацію зіпсував натовп репортерів і місцевих жителів, які слідували за Алеком в Манчестері. Це змусило його висловитися, адже його дружина Хіларія була роздратована через це.

"Галина була моїм другом. Іншому, розумієте? У той день, коли я прибув до Санта-Фе, щоб почати зйомки, я запросив її на вечерю з режисером. Ми були дуже, дуже добре згуртованою командою, що знімала фільм разом, а потім сталася ця жахлива подія, - заявив він.

Алек Болдуін, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Він досі виступає за жорсткі обмеження до використання зброї не тільки на зйомках, але і в звичайному житті. Однак коментувати хід розслідування у цій справі у нього немає можливості.

Нагадаємо, що загрожує Алеку Болдуіну за загибель Галини Хатчінс на зйомках "Iржі"? Адвокат оцінила майбутнє актора

Як повідомляв "Знай.ua", вбивство Українки Галини Гатчинс: стало відомо, де Алек Болдуін знайшов заряджений пістолет

Знай.ua писав, Трамп "помстився" Алеку Болдуіну шматком ганчірки після трагедії з Галиною Гатчинс: "Зброя не вбиває"