Популярний український актор, головна зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 100 тисяч осіб.

Зараз чоловік відпочиває на Мальдівах після анонсу третього сезону серіалу "Кріпосна", в який повернулося безліч зірок. Тарас не соромиться і навіть любить радувати дівчат різними гарячими фотографії, демонструючи сталевий прес і накачані руки.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

У новій публікації він постав в образі з "Кріпосної 3", нагадуючи, що саме в понеділок, 1 листопада, українці зможуть спостерігати новий сезон на телеканалі СТБ.

"20:15 на СТБ!", - пише він.

Він виставив чотири знімки і на одному з них навіть з iPhone, поза знімальним процесом.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Фото зі сторінки Тіни Цимбалюк

"Олеся моя любов", "Супер тепер буду порівнювати, адже книжки вже прочитала😉", "Ура😍 сподіваюся з новою головною героїнею мене не розчарує фільм", "Довго чекала прем'єру, сподіваюся не розчарує, було багато неоднозначного, залишилися таємниці, інтриги", "Тарас на радість жіночої аудиторії❤️ Орел. Гордо. Затишно. Хоробро. Успіхів!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, напівгола дружина Тараса Цимбалюка показала інтимний момент з чоловіком: дивна, під пахвою

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк вирушив підкорювати русалок в одних шортах, Українки облизуються

Знай.ua писав, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк спокусив Наталію Денисенко "міцними горішками": мало не "посунула" дружину