Ведучий "Ранок з Україною"Анатолій Анатоліч, який нещодавно з родиною відправився на відпочинок до Єгипту, розповів у скільки обійшовся один тиждень закордоном.

Телеведучий Анатолій Анатоліч, який влітку став багатодітним татусем, має чимало шанувальників. Саме тому артист намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч осіб.
Родина Анатолія Анатоліча вирішила відправитися на відпочинок у теплі краї, подалі від холодної української осені. Через те, що з ними подорожує маленький синочок, вони обрали Єгипет, адже туди летіти всього кілька годин.

Скріншот stories Анатолія Анатоліча

Спочатку телеведучий планував відправитися до Туреччини, однак зупинився на Єгипті, адже тут у цей період набагато тепліше.

"Ціна. Наша родина з чотирьох дорослих, двох дітей та одного немовляти, нас семеро. На тиждень обійшлося в районі 170 тисяч гривень. Це насправді дуже дорого, як на мене. Ми шукали альтернативу, і це було щось дуже далеко за такі гроші", - розповів Анатолій Анатоліч.

Скріншот stories Анатолія Анатоліча

Однак, телеведучий зовсім не шкодує, що на тижневий відпочинок витратив стільки грошей, адже він хотів відвезти родину у найкраще місце.

"Так, це дуже дорого для нас, але я дуже хотів привезти всю родину у найкраще місце, яке можу собі дозволити", - підсумував він.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч захотів поскандалити через "червоні" зони: "Не треба лізти"

Раніше Знай писав, що Анатолій Анатоліч зізнався, чи важко жити в ролі батька трьох дітей: "Якби не...."

Також Знай повідомляв, що Анатолій Анатоліч ледь не посивів через свою красуню і відправив її на обстеження: "Приховують хвороби".