Доволі відома українська модель, підприємець і нібито Insta-зірка, 26 річна дружина "слуги народу" Миколи Тищенка Алла Барановська продовжує дивувати своїх шанувальників. Цього разу дівчина запропонувала своїм підписникам унікальну можливість поїхати у французьку столицю, в місто Париж за її ж гроші.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли Барановської в мережі Instagram.

Алла Барановська, фото: Instagram

"Хотіли б полетіти в Париж? Шумимо в коментарях, якщо хочете, щоб я виконала цю мрію", — загадково підписала публікацію Алла, демонструючи тим самим свій намір відправити когось зі своїх шанувальників до міста кохання.

Також можна помітити, що Алла опублікувала доволі відверте відео, де вона в чорному вбранні позує на балконі однієї з будівель в центральних паризьких кварталах. На задньому фоні в цьому "вечірньому" або навіть "нічному" відео можна помітити головний символ і відому пам'ятку - Ейфелеву вежу.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Показати ще

Скрін, відео YouTube Алла Барановська

До слова, підписників у Алли вже досить багато, майже 500 тисяч. Однак її знімки і відео в мережі набирають дуже і дуже мізерні показники, де навіть не набереться і одного відсотка від загальної кількості "шанувальників" - дуже дивні справи.

Однак деякі користувачі мережі все ж прокоментували нову публікацію: "Сподіваюся, що мрія полетіти в Париж все ж можлива, тому що я ніколи не бачила його", "Дуже хочу в Париж", "Цікаво, а є такі люди, які не хочуть?", "Я думаю, будь-яка дівчина хотіла б побувати в Парижі) одягнути гарний берет і з'їсти хрусткий круасан", " Мрія", "Роблю шум, Париж любов", "Я теж з Донецька і дуже мрію про Париж))) Це ж інший світ!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, на українських ринках тролять "слугу народу" Миколу Тищенка: м'ясо по двадцять гривень.

Як повідомляв Знай.uа, "Хата на депутата": українці запропонували експеримент - політики повинні жити на мінімалку 30 днів.

Знай.uа писав, Тищенко "купує" по 50: яловичина в Україні подорожчає до 400 грн за кілограм.