Злата Огнєвіч була запрошена в стародавній замок. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці проекту "Холостячка".

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків нашої країни б'ються за серце української красуні. Вони запрошують її на побачення і проявляють свої почуття. Сама Огнєвіч дарує бутоньєрки тим залицяльникам, які викликають у них більше симпатій.

3 листопада на офіційній Instagram-сторінці шоу з'явилося тизер нового шоу Холостячка. На відео можна побачити, що українська співачка отримала сукню як у Анни Болейн і разом з цим записку: "Моя дама серця, дозволь стати твоїм лицарем".

Дівчина перемістилася в локації середньовічного замку. Там вона зустрілася з учасником Дмитром. Судячи з напруження пристрастей, чоловік вирішив зробити їй визнання.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників цікавим фото в соціальній мережі.