Відома американська бізнесвумен, модель та блогерка Кайлі Дженнер, яка чекає на другу дитину, показала романтичний вечір з коханим Тревісом Скоттом.

Кайлі Дженнер має багатомільйонну аудиторію шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 279 мільйонів осіб.
Цього разу зірка вирішила показала численним шанувальникам, як вона збирається на романтичне побачення. Зірка одягла спокусливу чорну шкіряну сукню, яка підкреслила її округлий животик. Поверх неї вона одягла стильний шкіряний плащ та до рук взяла маленьку сумочку.

Кайлі Дженнер, фото з instagram

"Вечір побачень 🌹", так Кайлі Дженнер підписала опубліковані фото.

Також зірка показала романтичну атмосферу на самому побаченні. На столі у вазі стояв красивий букет троянд, а біля нього були запалені свічки.

Фото зі сторінки Кайлі Дженнер в instagram

Варто зазначити, що модель Кайлі Дженнер чекає на другу дитину від репера Тревіса Скотта. Зірка довго приховувала це, однак на початку вересня повідомила радісну новину у своєму блозі в Instagram.

Кайлі Дженнер, фото з instagram

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще
Нагадаємо, що вагітна Кайлі Дженнер вирішила засвітити свою крихітку: "Це так...". Сестра Кім Кардашьян розповіла про появу нової лінії косметики.
Раніше Знай повідомляв, що на Кайлі Дженнер поклав око Фредді Крюгер, вся спина красуні в червоній рідині: щасливого Хеллоуїна. На створення лінійки косметики Кайлі надихнув фільм "Кошмар на вулиці В'язів"
Також Знай повідомляв, що 24-річна мільйонерка Кайлі Дженнер засвітила вагітний животик і пишні форми в мереживі: росте не по днях. Кайлі опублікувала знімок з кругленьким животиком в мереживному комбінезоні