Зараз багато українських зірок чи не щодня чують компліменти та похвалу на свою адресу. Проте так було не завжди. Багатьох знаменитостей у дитинстві рідні не балували компліментами чи похвалою.

Про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.
Співачка Настя Каменських неодноразово зізнавалася, що у дитинстві вона не чула похвали від своїх батьків. Однак така проблема була не тільки у Насті Каменських, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька теж вкрай рідко чула похвалу у дитинстві.

Скрін, Instagram Зарицька

"Якось похвали я не чула. Насправді хвалили мене дуже рідко", - каже зірка.

Олег Винник також зізнався, що у дитинстві його не хвалили. Каже, це було справедливо, адже у дитинстві був непосидючим. Він і сам вважає, що хвалити його не було за що.

Скрін, Instagram Винник

"Не було за що. Я був дуже такий видний, я не міг всидіти", - каже Олег Винник.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще
Наталія Могилевська теж не чула похвали на свою адресу. Зірка зізнається, що саме через це у неї не було стимулу досягати якихось висот.

Фото зі сторінки Наталії Могилевської

"Я була дуже талановитою дівчинкою, але за все моє життя мені ніхто цього не сказав. І взагалі не сказав, що вчитися це класно, це потрібно. Мені все легко давалося, але я отримувала трійки й все, я тільки співала. Співала, танцювала і таке решта. А от сьогодні я здобуваю дійсно серйозну освіту. Я навчаюся в американській академії, тобто я сьогодні добираю те, чого не набрала тоді. І це тільки лише тому, що мене ніхто не хвалив", - зізналася Наталія Могилевська.

Нагадаємо, Данилко, Каменських, Огнєвіч і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік: "Люблю сюрпризи". Артисти анонсували низку сюрпризів на Новий Рік.

Раніше Знай писав, що Настя Каменських у відвертому купальнику показала, за що її полюбив Потап: "50 розмір?". Співачка похвалилася спокусливими формами

Також Знай повідомляв, Наталя Могилевська згадала про вік після "Співають всі": "Не буває..."