Відомий український співак Павло Зібров поділився кадрами з залаштунків зйомок нового кліпу на пісню "Жеребки".

4 листопада на офіційному youtube-каналі Павла Зіброва відбулася прем'єра пісні "Жеребки". Після цього на своїй сторінці в Instagram артист поділився кадрами з зі зйомок та подякував шанувальникам за підтримку.

Фото зі сторінки Павла Зіброва

Павло Зібров опублікував кілька світлин, які зробив під час роботи над кліпом у селі Жеребки. Артист позує у білій вишиванці та білих штанах у будинку з традиційним українським стилем. На фоні можна побачити пічку з квітковим узором, дитячу колиску та ліжко з вишитими подушками.

Фото зі сторінки Павла Зіброва

"Друзі, дякую за теплі слова, що до нової роботи - Жеребки! Це дійсно неймовірної краси місце! Подивіться, як затишно в будинку! Все, як в моєму дитинстві. Найтепліші спогади! В каруселі для вас трошки бекстейджу додав та прекрасних краєвидів!", - так Павло Зібров підписав світлини.

Фото зі сторінки Павла Зіброва

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще
За словами Павла Зіброва відеоробота "Жеребки" є міні фільмом спогадів Володимира Антоновича Кульчицького, відомого вченого, який любить та пам’ятає свій рідний край Жеребки. Ця робота має нагадати, що де б ми не були, рано чи пізно приходить той час, коли нестерпно хочеться, хоч на хвилиночку, повернутися до батьківської хати.
Нагадаємо, Павло Зібров розповів про подвійне побачення зі своєю дружиною Мариною: привела з собою подружку. Павло Зібров, Слава Камінська та Наталка Денисенко ексклюзивно для програми "Зiрковий шлях" розповіли про досвід подвійних побачень
Раніше Знай писав, Павло Зібров показав дорослу красуню-доньку, але фанати засумнівалися: "Вусики у спадок не передаються?"
Також Знай повідомляв, 64-річний Павло Зібров ледь не засмоктав молоденьку Анну Трінчер: переплутав з дружиною.