Кожна людина може зіткнутися з проблемами із зовнішністю перед якоюсь важливою подією, але кожного разу ми шукаємо вихід із незручної ситуації. Зірки українського шоубізу поділилися своїми секретами у «Зірковому шляху» на телеканалі «Україна».

Зірка повинна виглядати бездоганно у будь-який час дня і ночі, але у багатьох із них перед якоюсь важливою подією регулярно виникають незручні ситуації. Прищі і герпеси завдають зірками немало клопоту, але, щоб все це сховати, вони використовують спеціальні лайфхаки.

Наприклад, співачка Аліна Гросу, розказала історію із свого дитинства, коли по дорозі на зйомки кліпу у неї випав зуб. Вона просто жувала яблуко, і зрозуміла, що зуб у ньому, а коли про це дізналися батьки – мало не «вбили її».

"Він не мав випасти в мене. Аліна просто в дорозі вирішила … з’їсти яблуко, яке валялося в пакетику. І я мовчала всю дорогу, бо я зрозуміла, що я зуб залишила в яблуці", - згадала співачка.

Аліна Гросу, скриншот youtube Зірковий шлях

Така прикра болячка, як герпес, теж не оминає відомих людей. От Гайтана каже, що її губа збільшилася вдвічі, а їй потрібно було йти на зйомки. Кращого, ніж замалювати герпес – вона на той час не придумала, але таким чином її губи стали ще більшими.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

"Така губа була, я не знаю, як дві африканські губи. І в мене були зйомки, я не знала що робити. Я взяла замалювала олівцем цю штуку, і просто зробила свої губи ще ширшими у два рази", - розповіла зірка.

Гайтана, скриншот youtube Зірковий шлях

А співачка Оля Цибульська перед зйомками своїх відео стикалася з ще однією неприємною річчю – її атакував ячмінь, і не тільки це.

"Я розбила два коліна, я впала на самокаті, розбила бороду, розбила два коліна. Дехто із колег почав жартувати, що в мене коліна як у зірки еротичних фільмів, реально збиті. У мене зажило обличчя, потім вискочив ячмінь. Була тисяча історій", - розповіла Оля

Ольга Цибульська, скриншот youtube Зірковий шлях

Власник найвпізнаваніших вусів країни, а також видатний співак Павло Зібров перед важливим виступом взагалі пошкодив ногу, але концерт відбувся попри біль, і ніхто цього не помітив, адже Павло майстерно замаскував травму.

"У мене тоді була колінна чашечка перебита, і ясно, що в мене був гіпс, потім там спеціальне приладдя зробили, щоб я міг якось пересуватися, широкі штани, щоб було не видно. Було пару концертів і відмінити їх нереально було", згадує Зібров

Павло Зібров, скриншот youtube Зірковий шлях

Знай.ua нагадує: Співачка Гайтана ошелешила подробицями з "полону": "Мало не задихнулася"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Вагітна Оля Цибульська "відростила" вуса: Павло Зібров зацінить

Також Знай.ua писав: Павло Зібров розповів про подвійне побачення зі своєю дружиною Мариною: привела з собою подружку