Популярна співачка та зірковий детектив проєкту "Маска" на телеканалі "Україна" Оля Полякова дала пораду стосовно впевненості у собі й пояснила, що для цього потрібно зробити.

Відповідну сторіс Оля Полякова, яка часто дає корисні рекомендації та ділиться власними думками, виклала на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям з цікавістю спостерігають 2,4 мільйона читачів.

Артистка запитала у своїх підписників: "А яку би ви хотіли отримати від мене пораду?". Співачку попросили порадити наступне: "Як стати впевненою у собі?".

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

На що Оля Полякова відповіла, що для впевненості у першу чергу потрібно перестати зважати на думку оточуючих, а також забути те, чого навчили у дитинстві. Артистка впевнена, що кожна людина сама добре знає, що їй потрібно для щастя. Тому варто прислухатися виключно до себе самої.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Забий на думку суспільства і на те, що тобі втовкмачували з дитинства. Ти сама у стані зрозуміти, що тобі потрібно", - написала співачка. Оля Полякова

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, Оля Полякова показала свою волохату подружку: "Дивіться, яка величезна". Співачка Оля Полякова дуже любить увагу публіки й всіма способами намагається привернути її до своєї особи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова похизувалася тонкою талією: "По тобі не скажеш що за 60 кг". Співачка Оля Полякова похвалилася своїм відпочинком і нагадала про новий випуск програми "Взрослые девочки"

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова на шоу "Маска" дозволила собі те, чого уникає у житті: "Я можу робити все!". Співачка Оля Полякова відверто розповіла, що дозволяє собі на шоу "Маска"