Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже давно живе в Києві і дуже щаслива.

На своїй сторінці в Instagram, за якою стежить вже більше 280 тисяч чоловік, переможниця проекту часто спілкується зі значною армією шанувальників і розповідає про подробиці життя з новим чоловіком.

Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/hannastorozhuk

Цього разу Анна вирішила торкнутися досить болючої теми для себе і розповіла про те, що відчувала після розлучення з чоловіком Андрієм Богданом, який був досить публічною людиною - колишнім главою офісу президента.

Як заявила дівчина, розставання вона переживала важко. На той момент Анна важила на 16 кілограмів більше, а впевненість падала все нижче. Через стрес і низьку самооцінку, почалися проблеми в спілкуванні з друзями і на роботі, а про особисте життя, за її словами, взагалі можна було забути.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Михайло Заливако показав очікування і реальність у відносинах з Ганною Богдан: "Не так планував"

Нагадаємо, що "Холостяк" Заливако "розділ" Анну Богдан на очах у всіх: Каті Осадчій сподобається

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк" Михайло Заливако підкинув Аню Богдан на екстремальній висоті: "Любить, по обличчю не видно"

Також портал Знай.uа писав, що Холостяк Заливако виявився нечупарою в сімейному житті, Ганні Богдан буде нелегко: розкидав мокрі речі по кімнаті