Відома українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11,2 мільйонів чоловік.

5 листопада 2021 року, на Youtube-каналі телеведучої Маші Єфросиніної вийшло масштабне інтерв'ю з виконавицею, в ході якого дівчата поговорили багато про що з життя Світлани, включаючи скасування концертів в Україні, про переслідування, про звинувачення в плагіаті і навіть про те, що у неї в райдері вказано обов'язкову наявність шкарпеток в гримерці.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube

Вона їх не стирає, тому кожен раз викидає пару і надягає нову. На 55 хвилині інтерв'ю Маша поцікавилася у Лободи з приводу нового обранця.

- Ти стаєш куленепробивною морально, у тебе до цього всього імунітет, що "летить". Ти працюєш не покладаючи рук, як дозволити собі... що такого має бути в ньому, щоб ти стала дівчинкою.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Він повинен бути сильнішим за мене. Він мене трохи ламає, і в силу того, що я його дуже люблю, ніколи таке не говорила, Я поступаюся. Коли у тебе дуже сильне почуття, воно не зникає і ця пристрасть тримається. Ми працюємо над відносинами, у нас у обох дуже непрості характери з великим стрижнем. І коли ми сперечаємося, ми йдемо до кінця, а потім мені доводиться давати задню", - зізнається Світлана Лобода.

Нагадаємо, Світлана Лобода згадала про таємне кохання, яке не повернути: "Самотність і неминучість"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода у весільній сукні "помстилася" Філіпу Кіркорову за експродюсера Нателлу Крапівіну: "Так зворушливо"

Знай.ua писав, Ліндеманн втратив шикарну "Холостячку": Лобода з'явилася в образі нареченої з Крапівіною і дружиною Моргенштерна