Євген Клопотенко запропонував заснувати День борщу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів, а на Фейсбук-сторінці - 4,9 тисячі.

https://www.facebook.com/100001803482161/posts/6324875670915820/?sfnsn=mo

6 листопада Євген Клопотенко опублікував пост в соціальній мережі Фейсбук, в якому розповів про своє бажання оголосити "День борщу".

"Нам потрібен день борщу. Як вам це? Всеукраїнський, масштабний день, коли всі українці варять вдома борщ. Ясна річ, що ви його і так готуєте, але це інше", - повідомляє він.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Фото зі сторінки Євгена Клопотенка

Євген Клопотенко зазначив, що думає над реалізацією цієї ідеї на державному рівні вже рік і при цьому запропонував своїм покулонникам влаштувати демоверсію на цих вихідних.

"Просто приготуйте борщ і поділіться з друзями. Розкажіть про інгредієнти і обов'язково поставте хештеги #борщ і #borscht. Адже це прекрасно, коли нація демонструє, як вона пишається своїми культурними елементами", - повідомив він.

Знай.uа нагадує: Чудодійна калина з медом впорається з будь-якими хворобами: готуємо вітамінну бомбу на зиму

Як раніше повідомляв Знай.uа: Євген Клопотенко придумав новий спосіб запікання яблук: потрібні тільки згущене молоко і сіль

Також Знай.uа писав: Плацинда, Мамалига і сармале: Костянтин Грубич розкрив секрети приготування традиційних бессарабських страв.