Українська співачка Настя Каменських, що кілька років тому запустила успішний сольний проект NK, стала відомою не лише завдяки дуету із Потапом, пісням і голосу, а й завдяки своїй зовнішності, що дуже яскрава. Зірка з кожним роком виглядає краще, і краще і вважається однією з найбільш привабливих українських поп-дів.

Перше, що кидається у очі на дитячих світлинах Насті – це дуже пишне кучеряве волосся і виразний погляд. Саме ці неслухняні кучері і бісики у темних очах стануть однією з візитівок Насті у майбутньому.

Настя Каменських, скриншот youtube RuMisterChange

Свою музичну кар’єру співачка розпочала у 2004 році на фестивалі «Чорноморські ігри», де отримала гран-прі. У наступному році на всеукраїнському молодіжному фестивалі "Перлини сезону" Настя показала свою привабливу зовнішність в усій красі: на ній були обтислі бриджі і вузенький білий жакет з декольте, під який співачка не надягла майже нічого.

Настя Каменських, скриншот youtube thebestdance

Пізніше Настя познайомилася з Олексієм Потапенком, який шукав собі партнершу для дуету. Цим знайомством майбутнє подружжя зобов’язане українському співаку Петру Чорному.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Показати ще

Настя Каменських, скриншот youtube RuMisterChange

Про те, як це трапилося, він розповів програмі «Зірковій шлях» на каналі «Україна»: «Олексію портібна була дуже серйозна вокаліста. А Настя тоді посварилася з Климом-Едіком Lavina Music. І я Олексію телефоную: «Олексій, є така дівчина. Талантище. І табло концетне. Ой, вибачаюсь, личко концертне. Як би там не казали, сцена любить індивідів».

Настя Каменських, скриншот youtube RuMisterChange

У перших же своїх музичних кліпах співачка завоювала прихильність шанувальників своїми спокусливими формами, розкішним волоссям, міні-сукнями, глибоким декольте, високими підборами і яскравими аксесуарами.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

Знай.ua нагадує: Настя Каменських в коротких шортах розвіяла всі чутки про вагітність: "Така милаха, дівчинка 18 років"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Настя Каменських у купальнику покрутила розповнілими стегнами: пощастило Потапу

Також Знай.ua писав: Настя Каменських показала те, від чого у Потапа зашкалили емоції: "Обожнюю"