Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч показала відео з її новою піснею, присвяченою праву жінок самим розпоряджатися своїм тілом і життям. Прем’єра відбулася у проекті «Жіночий квартал» на телеканалі «1+1». Відповідне відео з'явилося на її сторінці у соцмережі Instagram.

Дівчина опублікувала ролик, у якому вона співає в супроводі акторок з «Жіночого кварталу».

«Прокинутися вранці і сказати подумки - життя прекрасне! Підійти до дзеркала і промовити відображенню: «Сьогодні новий день і новий вибір. Що обираєш Ти?»», - написала вона під відео.

«Я обираю бути сильною і щасливою. Так, життя і люди, які зустрічаються на нашому шляху, нас чомусь вчать. Постійно. Є болісні уроки, є приємні. Але я обираю рух вперед і обираю бути… Богинею. Саме про це пісня і головна її фраза #МоєТілоМоєДіло. Це - твоє життя, це ти його хазяйка і тільки Тобі робити щоденний вибір, як його жити», - додає Огневич, яка ніби «занурюється» у коментарі та виносить звідти щось незвичайне.

Злата Огнєвіч. Фото: viva.ua
Злата Огнєвіч. Фото: viva.ua

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

«Злато! Ви - краща! Люблю! Поцілована Богом», - пишуть під роликом її читачі.

«Крутий номер», «Порція натхнення з самого ранку», - хвалять її за оптимізм та життєрадісність у коментарях.

Раніше повідомляли, покинув кохану і побіг до Злати Огнєвіч: дівчина пробачила свого хлопця після вильоту з "Холостячки".

Як повідомляв Знай.uа, учасники "Холостячки" заплясали з радості після вильоту претендента на серце Злати Огнєвіч: "Втратили пацана".

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила стати "поганою" дівчинкою заради чоловіків: "це татуювання справжнє?".