Відомий український телеведучий та учасник шоу "Холостяк" з настанням холодних осінніх днів вирішив утеплитися. Він продемонстрував свій стильний образ для холодних днів.

Микита Добринін має чимало шанувальників, саме тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 1.3 мільйона осіб.
Останніми днями в Україні почало холодати, і теплі деньки покидають нашу країну. Однак, Микита Добринін до останнього не одягав теплої куртки аби подовше насолодитися гарною погодою. Зараз він вирішив виправитися та трішки утеплитися.

Фото зі сторінки Микити Добриніна

Телеведучий продемонстрував українцям свій стильний осінній лук, який буде його зігрівати холодними днями. Микита Добринін обрав досить стриманий образ, він одягнув чорний худі та такого ж кольору штани. Поверх він одягнув теплу жилетку та доповнив все це стильним взуттям та зеленою кепкою.

"Ви теж та сама людина, яка до останнього не одягає куртку?", - так Микита Добринін підписав опубліковані фото.

Фанатам телеведучого сподобався його осінній образ, тому вони прийнялися залишати для нього компліменти у коментарях, однак деякі вирішили, шо він схожий на прораба.

"Микита ну ти звичайно і здоровий 💪 молодець виглядаєш круто!" !", "Але завжди в кепці))))", "Я та людина, яка, коли відчує перший, незначний мороз, відразу одягає і кутає себе по-повній. 🤣🤣🤣", "Справжній прораб", "Куртка не проблема, а ось шапка", - відмітили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Даша Квіткова похвалилася романтикою з Микитою Добрининим, але українці помітили недобре: "Що за лапа?". Даша Квіткова любить показувати сімейну ідилію з "Холостяком" Микитою Добриніним.

Також Знай писав, "Холостяк" Микита Добринін наполохав неочікуваною заявою: "У мене можуть відібрати все". Микита Добринін рохповів про те, як важливо інвестувати в себе.

Також Знай повідомляв, що Даша Квіткова і Микита Добринін невдало показали маленькому синові Париж: "Ноги в кров"