Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує значну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Леся Нікітюк часто ділиться найцікавішими подіями свого життя і показує багато особистих моментів, що може дозволити собі не кожна медійна особистість. Артистка без сорому говорить про прості життєві справи та емоції, з якими стикався кожен її шанувальник.

Леся Нікітюк, фото з instagram

Цього разу Леся розмістила кумедне відео зі своїм домашнім улюбленцем в Insta Stories. У кадрі телеведуча демонструє свій шикарний лук, і акцентує увагу фанатів на тому, що у неї з собакою на ім'я Рафік однакові зачіски у вигляді невеликого хвостика на маківці, який багато хто називає "мальвинкою". Також знаменитість на ролику висловлює своє невдоволення через те, що її вихованець вирішив позіхнути саме в той момент, коли вона почала записувати Insta Stories.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк пообідала супом зі склом: "Думаєте це діамант?"

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк втерла ніс Світлані Лободі з її шкарпетками: "А всередині порося"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк перетворилася на мандрівницю в часі і телепортувалася в село: "Минуле, яке я ніколи не забуду"