Аліна Гросу показала, як готується до концерту. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Іноді Аліна Гросу спілкується зі своїми прихильницями у форматі сторіз. Вона публікує швидкі фотографії, відеозаписи або навіть дає поради шанувальникам.

10 листопада відома артистка показала підготовку до концерту. Жінка демонструє навички повітряної гімнастики.

"Напередодні концерту, ми всі літаємо і відточуємо програму нашого шоу на 23.11.2021 в Палаці Україна❤️ я щаслива, що нам все-таки вдасться провести його! Ми будемо дотримуватися всіх правил безпеки і відмінно проведемо час. Концерт можуть відвідати всі у кого є тест на ковід, або хто вакцинований, або у кого є довідка про недавно перенесену хворобу. Навіть в такий момент, життя не повинна закінчуватися, але потрібно все робити з головою.🙏 🏻 ",- повідомила вона.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Нагадаємо, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал "Знай.ua", бюст Ані Лорак ледь не порвав сукню на шматки: "тепер ви побачите все". Співачка Ані Лорак вразила запрошенням на концерт, представивши в шикарному вигляді, який не зміг залишити байдужим нікого

Також "Знай.ua" писав, колишній Ані Лорак оголосив про заручини: як насправді виглядає майбутня дружина Мурата. Наречена Мурата Налчаджіоглу дуже схожа на його колишню дружину Ані Лорак.