Колишня дружина позитиву, а також найкраща подруга Насті Каменських, Анна Андрійчук дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про розлучення.

Новий сюжет вийшов на телеканалі "Україна" в програмі "Зірковий шлях", де регулярно обговорюють життя знаменитостей, в тому числі і особисте. Так сталося і цього разу.

Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/

Дизайнер Ганна Андрійчук зазначила, що саме вона стала ініціатором їхнього з Олексієм Завгороднім розлучення. Вони не живуть разом вже близько двох років, так як зрозуміли, що потрібно зробити паузу у відносинах, і зрозуміти, хто ким є.

Позитив, фото з instagram

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Кілька разів за цей період пара намагалася возз'єднати сім'ю, відправлялися разом на відпочинок, планували спільне майбутнє, але, нічого не вийшло.

"Не те, що я психанула, пішла і сказала: "Ідіть всi в баню, я царівна і хочу жити сама". Ні, звичайно. Це боляче, це складний переломний момент. Особливо коли я прийняла рішення, що потрібно відпускати один одного щоб кожен був щасливий окремо, ось тоді був стан, коли ти відчуваєш себе на повному дні" - говорить Анна.

Анна Андрійчук, скріншот із відео

Також, вона вирішила відповісти в інтерв'ю на питання стосовно зрад чоловіка, і його нібито взаєминах з партнером пот шоу "Танці з зірками" Юлією Сахневич.

За словами дівчини, якщо у її колишнього чоловіка під час шлюбу була друга жінка, то це на його совісті, але, точно вона впевнена в цьому бути не може.

"Я скажу, що чутки і плітки в шоу-бізнесі весь час ходять. Все життя Льоші приписують якісь романи. Тому вірити всім чуткам... Я б не вірила " - підсумувала в інтерв'ю Ганна Андрійчук.

Нагадаємо, що "колишній" Наді Дорофєєвої Позитив зізнався в давній закоханості

Раніше повідомлялося, що бАнна Андрійчук розповіла, що стало причиною розлучення

Також, Позитив після новини про розлучення зробив ще одну заяву: піде по стопах Дорофєєвої.