Відома співачка Світлана Лобода, яка нещодавно дала інтерв'ю Маші Єфросиніній, знову в Україні розповіла про свою нелегку долю і бідне дитинство в новому інтерв'ю в програмі "Позаочі" на телеканалі "Інтер".

Світлана Лобода чотири роки не давала інтерв'ю в Україні, але нещодавно все таки дала ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросиніній. Вона розкрила чимало таємниць про свою кар'єру, особисте життя і навіть згадала про коханого чоловіка.

Світлана Лобода, фото з Instagram



Так, цього разу Лобода знову дала інтерв'ю Україні, в якому розповіла про важке дитинство і як жила практично за межею бідності. За її словами їй доводилося доношувати одяг за родичами, а батьки не мали фінансової можливості купувати їй іграшки або сукні. Також нелегко доводилося і її молодшій сестрі Ксенії, якій не купували нові речі, тому доводилося носити старий одяг Світлани.

"У дитинстві все, що ми хотіли взагалі було неможливо отримати. Ні ляльки, ні одяг. Все доношувалося один за одним, від родичів, а потім після мене моя сестра", - зізналася виконавиця.

Світлана Лобода, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще



В силу того, що вона народилася в небагатій родині і великої фінансової підтримки не було, знаменитість навіть влізла в кредити. Про це вона зізналася інтерв'юеру. Однак не розповіла, на скільки сильно залізла в боргову яму.

Нагадаємо, що Світлана Лобода скинула білу "шубку" і перетворилася на легендарну співачку Шер: Леді Гага позаздрить

Раніше Знай повідомляв, що Світлана Лобода запалила з красунчиком під марш Мендельсона: так і до весілля недалеко

Також Знай повідомляв, что екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарність"